Снимка Ursula von der Leyen, Туитър Шефът на ЕК обяви за всички от

...
Снимка Ursula von der Leyen, Туитър Шефът на ЕК обяви за всички от
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: Предлагаме облекчено пътуване за ваксинирани хора в ЕС

Снимка Ursula von der Leyen, Туитър 

Шефът на ЕК обяви за всички от страни в Европейски Съюз, които са се ваксинирали срещу коронавирус.  Време е за възкръсване на туристическата промишленост, обяви Урсула фон дер Лайен.  Европейската комисия предложи пасажерите, които са изцяло имунизирани с утвърдени от  Европейски Съюз  препарати, да могат още веднъж да влязат в  Европейски Съюз , в случай че идват от страни, в които COVID-19 към момента основава проблеми.

" Комисията предлага да се позволи влизане в  Европейски Съюз  по н ес ъщ ес твени аргументи освен за всички лица, идващи от страни с добра епидемиологична обстановка, само че и за всички хора, които са получили последната целесъобразна доза от позволена от  Европейски Съюз   ваксина ", гласи изказване на Еврокомисията, предават БНР и БГН Европейски Съюз .

" Време е за възкръсване на туристич ес ката промишленост и за възобновяване на трансграничните другарства, само че безвредно. Предлагаме да приветстваме още веднъж имунизирани гости и тези от страни с положително здравословно положение. Но в случай че се появят разновидности, би трябвало да действаме бързо: предлагаме европейски механизъм на " незабавна спирачка ", разгласи ръководителят на Еврокомисята Урсула фон дер Лайен в Туитър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР